Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Voordijk BV

Broodbakker Wat verwachten wij van jou? Je vindt de beste kwaliteit leveren aan je klant erg belangrijk Het begeleiden van het productieproces Je werkt zelfstandig maar ook in een team voel jij je op je plaats Een positieve/ flexibele instelling, enthousiast en weet van aanpakken Wat bieden wij? Een professioneel familiebedrijf met oog voor kwaliteit en plezier Modern ingerichte bakkerij (met klimaatbeheersing) Goede arbeidsvoorwaarden Begeleiding in verder ontwikkeling Ruimte voor verantwoordelijkheid en eigen inbreng Zaterdag, zondag en maandag vrij (of in overleg een andere dag)

Naar wie zijn wij op zoek?

een positieve instelling

Wat biedt het bedrijf?

Broodbakker Wat verwachten wij van jou? Je vindt de beste kwaliteit leveren aan je klant erg belangrijk Het begeleiden van het productieproces Je werkt zelfstandig maar ook in een team voel jij je op je plaats Een positieve/ flexibele instelling, enthousiast en weet van aanpakken Wat bieden wij? Een professioneel familiebedrijf met oog voor kwaliteit en plezier Modern ingerichte bakkerij (met klimaatbeheersing) Goede arbeidsvoorwaarden Begeleiding in verder ontwikkeling Ruimte voor verantwoordelijkheid en eigen inbreng Zaterdag, zondag en maandag vrij (of in overleg een andere dag)

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder