Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Smit Mobile Equipment B.V. Kom jij gave dingen maken?

Bij Smit werken we samen, met een team van 50 collega’s, dagelijks aan het bouwen van medische units. Onze collega’s lassen, buigen, monteren en werken onze trailers en units af tot een hoogwaardig product. We zijn onder andere op zoek naar constructiebankwerkers, lassers en timmermannen en -vrouwen. Met de opleiding Assistent bouwen, wonen en onderhoud kun je bij ons ontdekken wat jij leuk vindt om te doen! Bij ons is heel veel mogelijk en kun je heel veel dingen leren: werken met metaal, hout, lassen, autospuiten, hydrauliek en pneumatiek en nog meer. Wij brengen door onze mobiele oplossingen de medische zorg dichtbij de mensen. Wij bouwen trailers en mobiele oplossingen van bouwtekening tot eindproduct. Van de eerste constructie, casco bouw tot een sfeervolle ruimte voor de patiënt. Wij hebben alle expertise in huis. Kom jij ons helpen?

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een doener/aanpakker en werkt graag met je handen. Je wilt bouwtekeningen leren lezen en leren om mooie dingen te maken. Jij snapt als geen ander dat dit werk aankomt op vakmanschap, precisie en snelheid. Je bent handig en je bent creatief in het vinden van oplossingen. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. De rest leer je tijdens je opleiding en bij ons in de werkplaats!

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij Smit Mobile Equipment is werk wat ertoe doet. Door jouw vakmanschap worden mensen over de hele wereld medisch geholpen. Daar staat natuurlijk wat tegenover: naast goede arbeidsvoorwaarden, bieden we je een werkplek met familiegevoel, waardering en openheid. Een echt team. Verder krijg je bij ons: Een goed salaris, de hoogte is afhankelijk van jouw leeftijd en in welke richting jij je ontwikkelt. Alles is goed geregeld via de CAO Metaal - Carrosseriebedrijf. Wij zorgen voor werkkleding, gereedschap en bij ons blijf je altijd up-to-date door het volgen van interne opleidingen zoals VCA. Op vrijdagmiddag vroeg naar huis! Gezellige collega’s met een Rotterdamse werkmentaliteit.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder