Eerste monteur koude- en klimaatsystemen

Akore B.V. Airco & Klimaat: Groei, Ontwikkeling en Een Warme Werksfeer

Als stagiair bij ons bedrijf werk je op de afdeling voor airco, klimaat en warmtepompmontage. Je bent onderdeel van een team dat instaat voor installatie, onderhoud en reparatie van luchtgevoerde klimaatinstallaties. Een werkdag start met het voorbereiden van benodigde gereedschappen, materialen en/of onderdelen. Je leert installeren volgens geldende normen, inclusief monteren van componenten, leidingen aansluiten en systeemtesten. Onderhoud is ook een focus, waarbij je problemen opspoort, diagnoses stelt en defecte onderdelen vervangt. Je leert klanten adviseren over gebruik en onderhoud van hun systemen, en serviceverzoeken adequaat afhandelen. Ook werk je aan diverse projecten, waardoor je praktijkervaring en vaardigheden ontwikkelt. Deze stage biedt een uitgebreide leerervaring in airco, klimaat en warmtepomptechnologie, en kansen om te groeien in een dynamische sector.

Naar wie zijn wij op zoek?

Welkom bij ons team op de afdeling voor airco, klimaat en warmtepompmontage! Als stagiair ben je van cruciaal belang voor ons team. Naast technisch inzicht en probleemoplossende vaardigheden, is handigheid met gereedschap een must. Communicatieve skills zijn essentieel voor klantgericht werken, terwijl teamwork en flexibiliteit het verschil maken in een dynamische omgeving. Maar er is meer! Een vleugje gezelligheid is hier net zo belangrijk. We geloven in een positieve werksfeer waarin vriendelijkheid en teamspirit voorop staan. Dus, naast al je technische talenten, breng ook je glimlach mee! Samen zullen we niet alleen airconditioningsystemen installeren, maar ook een warme en gezellige werkomgeving creëren. Geen zorgen als je deze vaardigheden nog niet volledig beheerst. We zijn er ook om je te helpen leren en groeien. Dus, ben je klaar om jezelf uit te dagen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en plezier te hebben? Laten we samen aan de slag gaan!

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons leerbedrijf bieden we meer dan alleen een stageplek; we streven ernaar om een stimulerende omgeving te creëren waarin studenten en werknemers kunnen gedijen. We bieden doorgroeimogelijkheden en kansen op een vaste aanstelling. Je maakt deel uit van een hecht team waarin samenwerking centraal staat. We investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, waardoor je kunt groeien en genieten van je werk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt de werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor en plaatst onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen voor
  • B1-K1-W2 Demonteert componenten en leidingsystemen van koude- en/of klimaatsystemen
  • B1-K1-W3 Plaatst en monteert onderdelen in koude- en/of klimaatsystemen
  • B1-K1-W4 Legt leidingsystemen voor koude- en/of klimaatsystemen aan
  • B1-K1-W5 Rondt werkzaamheden aan koude- en/of klimaatsystemen af
  • Begeleidt en voert werkzaamheden aan complexe koude- en/of klimaatsystemen uit
  • P4-K1-W1 Bepaalt in systemen de positie van deelproducten en de route van leidingen
  • P4-K1-W2 Beproeft en stelt complexe koude- en/of klimaatsystemen in bedrijf
  • P4-K1-W3 Begeleidt werkzaamheden

lees verder