Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Beren Roosendaal Wij zoeken JOU! Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Een beleving bieden! Je gaat leren om jouw gasten een onvergetelijk moment in ons restaurant te laten ervaren. Zodra ze met een glimlach op hun gezicht vertrekken en aan iedereen willen vertellen hoe leuk het is bij De Beren, dan is jouw missie geslaagd! Wij leren je dit vanaf het ontvangst tot aan het afrekenen van de gast. Hieronder vertellen we je graag wat de leermogelijkheden zijn bij de Beren Roosendaal: • Het welkom heten van onze gasten • Begeleiden van gasten naar een gezellige plek in het restaurant • Opnemen van bestellingen • Adviseren van gasten over onze dranken en gerechten • Serveren en presenteren van de lekkerste Berengerechten • Regelmatig checken of elke gast tevreden is • Afscheid nemen van jouw gasten

Naar wie zijn wij op zoek?

Om stage te komen lopen bij onze vestiging in Roosendaal vragen we een aantal vaardigheden die je beschikt of wilt uitbreiden namelijk; • Uitmuntend gevoel voor gastenbeleving • Je houdt van horeca • Commercieel kunnen denken • Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en betrouwbaar • Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar is zeker niet verplicht!

Wat biedt het bedrijf?

Een baan na afloop van je stage! Een leuke en uitdagende baan zelfs, waarin jouw eigen kwaliteiten goed uitkomen en waar jij je fijn bij voelt. • Eventueel reiskostenvergoeding • Stagevergoeding • Korting als je bij ons komt eten (of dit nu met je vriend(in) of familie is, iedereen profiteert hiervan) • Korting bij verschillende andere bedrijven (waaronder Adidas, Reebok, Zalando maar ook Center Parcs) via Benefits at Work • Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s • Na het werk een drankje om even bij te komen en na te praten van je gezellig werkdag

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder