Marketing & Communication Specialist

Trime North Stage B2B Marketing – Creatief & Hands-on!

Als stagiair(e) B2B Marketing bij ons bedrijf duik je in een dynamische werkdag waar je écht impact maakt! Een werkdag als B2B Marketeer bij Trime North: Je start de dag met een kop koffie (of thee) en checkt hoe je laatste social media posts presteren. Spit de socials door op zoek naar interessante posts van klanten, concurrenten of andere professionals. Daarna duik je Canva of Adobe in om toffe visuals te maken voor de volgende campagne. Samen brainstormen we over nieuwe ideeën, terwijl je tussendoor werkt aan een nieuwsbrief of e-mailcampagne. Na de lunch zet je de puntjes op de i voor promotiemateriaal voor een aankomende beurs en werk je mee aan een nieuwe bedrijfsvideo. Aan het einde van de dag analyseer je de resultaten en bedenk je hoe je de marketing nóg beter kunt maken. Geen dag is hetzelfde, en er is altijd ruimte voor creativiteit!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij enthousiast, creatief, gek op content en klaar om jouw marketingtalent in de praktijk te brengen? Wat ga je doen? ? Content maken voor social media, nieuwsbrieven en e-mailmarketing ?? Promotiemateriaal ontwerpen in Canva en Adobe (banners, flyers, etc.) ?? Meewerken aan toffe bedrijfsvideo's en instructiefilmpjes ?? Voorbereiden van beurzen en events, inclusief het ontwerpen van stands en promomateriaal ?? Campagnes analyseren met tools als HubSpot en Google Analytics ?? Brainstormen met het team over nieuwe marketingstrategieën ?? ChatGPT gebruiken voor het schrijven van marketinguitingen zoals blogs, campagnes en social media posts Mooi meegenomen als: - Jij een basiskennis hebt van Canva, Adobe en social media, anders leren we je dat! - Jij het tof vindt om campagnes te verbeteren; - Jij openstaat voor het gebruik van AI-tools zoals ChatGTP; - Jij innovatieve ideeën hebt voor bedrijfsvideo's!

Wat biedt het bedrijf?

?? Creatieve vrijheid: Bij ons krijg je de ruimte om jouw ideeën uit te werken en je eigen stempel te drukken op campagnes en content. ?? Persoonlijke ontwikkeling: We bieden je volop kansen om nieuwe skills te leren en je marketingtalent te laten groeien. Van het werken met tools als Canva, HubSpot, en ChatGPT tot het opzetten van je eigen projecten. ?? Begeleiding op topniveau: Je werkt samen met een ervaren team dat jou niet alleen helpt, maar ook uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. ?? Hands-on ervaring: Geen saaie klusjes! Jij gaat echt aan de slag met het ontwerpen van promotiemateriaal, social media campagnes en het voorbereiden van beurzen en evenementen. ?? Brainstormsessies: Samenwerken in een jong en dynamisch team waar jouw input en creativiteit worden gewaardeerd. Jouw stem telt! Ready om jouw marketing skills te ontwikkelen? Stuur ons een berichtje en wie weet ben jij binnenkort ons nieuwe marketingtalent!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder