Leidinggevende bediening

Brasserie De Koophandel B.V.

Zin om met een jong team te knallen in een modern en gezellig grand café-restaurant in het centrum van Ouddorp? Dan ben je op de juiste plek. Als leerling leidinggevende bediening leer je naast natuurlijk het hartelijk ontvangen en bedienen van onze gasten ook al het reilen en zeilen van het bedrijf. Neem een kijkje in de keuken en leer hoe budgetten worden opgesteld, voorraden worden beheerd en waar we allemaal aan moeten voldoen (qua hygiene en veiligheid). Het restaurant heeft ongeveer 80 zitplaatsen binnen en 80 plekken op ons uitgebreid terras (altijd een plekje in de zon en schaduw). Gasten kunnen vijf dagen in de week terecht voor een heerlijk bak koffie, lekkere lunch, borrel en diner. Maandelijk proberen we evenementen te organiseren zoals een pubquiz, karaoke en avonden met live-muziek. Naast grand café-restaurant hebben we boven het restaurant een aantal boutique hotelkamers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij? - Je bent flexibel en positief ingesteld - Je woont in of om Ouddorp - Je communicatie is top en je bent gastvrij - Je werkt graag in een team - Je hebt een oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Een hecht team in een gezellige omgeving - Doorgroeimogelijkheden - Een goed salaris en een lekkere fooi - Personeelskorting - Leuke team uitjes!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder