Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant Bij Marc Afwisselende stage net achter de duinen, met veel ruimte om te leren!

Alles wat je wilt leren als horeca ondernemer! Jou taken zullen bestaan uit onder andere; Bestellingen opnemen en uitserveren Gasten placeren Bar werkzaamheden Eten uitserveren Waar nodig ondersteuning van de keuken Deze stage is een mooi begin van jou carrière als horeca ondernemer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiaire met een hart voor de horeca, iemand die zowel voor de gast als voor zijn/haar collega's altijd een stapje harder zou zetten! - Je bent flexibel - Je bent Leergierig - Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou: *Goed salaris *Leuke fooien *Korting op de lokale sportschool *Goed bereikbaar (ook met OV) *Gezellige leer/werkomgeving *Leuke collega's *Persoonlijke begeleiding *Een baan met een vakantiegevoel *Leuke personeelsfeestjes *Lekker personeelseten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder