Restaurant In d' Groene Lanteern klein team, met weinig ruimte veel leren.
De student leert in een kleine omgeving veel verantwoordelijkheden nemen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Zelfstandig en leergierig
Wat biedt het bedrijf?
Enthousiast leerling met kans op vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder