Hotel-Restaurant 'Lely' Een toffe stageplaats, in een jong en creatief team met oog op de toekomst!
Wij zijn een zeer divers familiebedrijf. We werken met een jong, creatief en gemotiveerd team die open staat voor ideeën. Zowel op gebied van front- en backoffice als keuken en restaurant zal de leerling worden ingezet. Het diverse werk zorgt voor een fijne afwisseling in werk. Door de groei van het bedrijf komen er steeds nieuwe functies bij en zijn er volop mogelijkheden om uiteindelijk door te groeien binnen het bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student moet er verzorgd uit zien, hart voor de zaak hebben en gemotiveerd voor de dag komen.
Wat biedt het bedrijf?
Kom terecht in een jong en gemotiveerd team! Wij staan altijd open voor ideeën en zorgen samen voor een mooie groei van dit bedrijf. Na een goede stage zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf