Slagerij Gelderblom Tako & Carola Post Een nieuwsgierige lekkerbek gezocht, die niet uitgepraat raakt over eten.
Wij zijn een bedrijf die een regionale functie heeft en daardoor een diversiteit heeft aan klanten/werkzaamheden. Bij ons ligt de nadruk op het verwerken en bewerken van vlees, bereiden van maaltijden, snijden van verse vleeswaren en het verkopen van onze versproducten. Daarnaast is er de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van barbecueën, eventueel bij de klanten thuis.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een open en nieuwsgierige houding. Geen stil muisje want je hebt veel contact met onze klanten en ook met je collega's. Niet bang zijn om fouten te maken want dat mag. Affiniteit hebben met eten en bbq-en. Er vooral zin in hebben en dat je er zin in hebt om naar je werk te gaan.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een onwijs gezellige werkplek waar je fouten mag maken om te leren. Ons team ontvangt je graag en met z'n allen zorgen wij dat je een topper gaat worden in deze geweldige branche. Op elk niveau krijgt je begeleiding, ook als het gaat over bestellen van goederen, resultaten (stukje boekhouding), personeel, etc. Wellicht licht er een toekomst als bedrijfsleider of ondernemer in het verschiet.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
- Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1 Maakt productieplanning
- P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan