Herberg de Fazant Opleiding tot gastheer/gastvrouw in een fine dining restaurant
De student draait mee in het bedieningsteam. Wij serveren elke 1,5 maand een nieuw 7-gangen diner met bijpassende wijnen/mocktails/infusies. De student wordt geleerd de gasten te voorzien van de toelichting over de gerechten en informatie over ons menu/wijnen/mocktails/infusies!
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste student met affiniteit voor wijn&spijs!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder