Medewerker dierverzorging

Queenies Medewerker dierverzorging bij Gerbilfokkerij Queenies

Naast onze Gerbilfokkerij Queenies zijn we ook bezig om een Savannah katten cattery op te starten. Ook weer ontstaan uit een passie. We hebben een prachtig onverwant koppel F4 poes en F6 kater, voornemens om dit aantal in korte tijd te vermeerderen met andere onverwante poezen en of katers. Je zal hier dus een zeer gevarieerd takenpakket krijgen met zowel Gerbils als katten ( er loopt hier ook nog een prachtige Maine coon kater rond van mezelf ). Takenpakket voor de katten is: - Dagelijkse verzorging van de katten ( het zijn hier 3 zeer verwende koninklijke katten die dagelijks geborsteld worden en niks mag ontbreken. ) - Fokprogramma opzetten ( als blijkt dat je het echt in de vingers hebt ) - Contacten onderhouden en leggen met collega fokkers - Takenpakket Gerbils: - Dagelijkse verzorging van de Gerbils. - Koppelen van Gerbils Algemene takenpakket: - Klanten ontvangen en informeren. - Websites bijwerken met nestjes door middel van foto's maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Weten van aanpakken. Zelf initiatief nemewelke criteria moet je over beschikken? Veel affiniteit en liefde met en voor dieren. Sociaal Extravert Enthousiasme Je werkt netjes en gestructureerd Houd van aanpakken en initiatief tonenn en natuurlijk heel veel liefde hebben voor dieren

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een jong en hecht team. Een grapje en een dolletje vinden we allemaal leuk als het werk gedaan wordt. Doorgroeimogelijkheden zijn er. Vele stagiaires hebben bij ons een fulltime baan gekregen. De toppers krijgen dus een plek in ons bedrijf!

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder