Bakkerij Out vof
je moet uiteraard van bakken houden. Ook is het belangrijk dat je ondernemend en verantwoordelijk bent. Je leert tijdens je opleiding alles over bedrijfsvoering, leidinggeven en de actuele ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
Naar wie zijn wij op zoek?
Liefde voor het bakkers vak, oog voor creativiteit en hygiƫne. Werken in teamverband is een must.
Wat biedt het bedrijf?
Bakker Out biedt een leerzame, mooie stageplek aan. Met oog op het vakmanschap en ambacht. Een bakkerij die al 125 jaar het mooie ambacht vervaardigd. Doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig. De volgende opties zijn mogelijk bij deze leerplaats Extra begeleiding Mogelijkheden voor zij-instromers
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in de bakkerij
- P1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- P1-K1-W2 Bereidt bakkerijproducten
- P1-K1-W3 Adviseert de klant
- P1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit
- P1-K1-W5 Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder