Traiteur vers

Eetwinkel Stronkhorst, Keurslager Enthousiaste en leergierige slager-student gezocht in onze eetwinkel.

De student volgt de slagersopleiding aan de SVO. De werkzaamheden van de slager zal bestaan uit: - de winkel openen (samen met een andere collega) - de toonbank vullen, verversen en eventueel kleine componenten voor de maaltijden maken - klanten helpen - telefoon opnemen - rundvlees en varkensvlees verwerken Daarnaast werken wij in onze eetwinkel met een daglijst. Is de toonbank mooi en het vlees op de juiste manier verwerkt en verpakt, dan werkt de slager mee aan de andere taken in de eetwinkel.

Naar wie zijn wij op zoek?

We verwachten een enthousiaste en leergierige student. Een student die leuk met klanten kan praten en na een tijdje kan adviseren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: - een leuke en leerzame baan in Ouderkerk aan de Amstel - een prima salaris - je salaris groeit naarmate je kennis groeit en verantwoording neemt - een kans op een 1 contract en door naar een vast contract - een gezellig en jong team

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

lees verder