1e Medewerker fastservice

Lokaal 72 Kom eens proeven en je bent verkocht

De student leert alles over het bereiden van ambachtelijke snacks, friet en burgers. Ins- en outs over de dagelijkse werkprocessen. Gastvrijheid, werken als team en leveren van de beste kwaliteit voor onze gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De juiste houding, spirit en inzet die nodig is ons gastvrije bedrijf. Je moet iedere keer het beste willen neerzetten voor onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken in een heel leuk team, waar veel kan en mag, als de service en kwaliteit naar de gast maar centraal staat. Een (bij)baan naast en na je stage behoort tot de mogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
  • Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
  • B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2 Verkoopt producten
  • B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
  • Beheert de voorraad
  • B1-K3-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder