Mediavormgever

Surfana Zandvoort en Bloemendaal Fotografie en content maker

Allround fotografie en content maker Als content maker en fotograaf ben je verantwoordelijk voor het creëren, verwerken en onderhouden van ons visueel materiaal dat wij plaatsen op social media en gebruiken voor promotie. Je speelt een belangrijke rol bij het creatief vertellen van ons visuele merkverhaal aan een wereldwijd publiek. Wat ga je doen? Jij creëert visuele inhoud om hiermee waarde toe te voegen aan het merk, verhaallijnen en campagnes. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen andere beeldmakers die komen dit seizoen en de marketing- en branding manager die meer strategische input zal geven. Als team bouwen jullie aan de visuele uitingen van Surfana.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Jij hebt oog voor beeld Je kan gevoel overbrengen via social media, met name via stories Jij bent een allround beeldmaker en kan uit de voeten met zowel een professionele fotografie als mobiele foto’s en filmpjes; Ervaring met de benodigde programma’s zoals Adobe et cetera Je kan met en verwisselbare lens camera omgaan. Je bent enthousiast over surfen, surfcamps, natuur en de lifestyle; Je bent leergierig en niet bang om fouten te maken Je kan goed zelfstandig kan werken; Het is niet erg als je wat ervaring mist, we vinden het vooral belangrijk dat je net zo enthousiast bent over Surfana als wij zijn!

Wat biedt het bedrijf?

Surfana Collective is een dynamische en informele organisatie. We hebben meerdere surfcamps, surfscholen en een festival. We bieden je de kans om ervaring op te doen in een groeiend bedrijf. De marketing tak is in ontwikkeling en we werken hard om ons brand-image te versterken. Daar kan jij aan mee werken en tegelijkertijd leren! Een dynamisch bedrijf, met korte lijntjes waar ruimte is voor creativiteit en je eigen ontwikkeling. We werken met een divers, internationaal team van mensen die erg gepassioneerd zijn over surfen, natuur, de lifestyle en een hart hebben voor het bedrijf. Het werkritme bepalen we samen. Je zult hiervoor werken op locatie afwisselen met thuiswerken voor het contentbeheer. Het seizoen dat onze locaties zijn geopend is van april t/m september, voor en na die tijd worden er projecten opgepakt ter voorbereiding van het seizoen.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

Video Link

lees verder