Traiteur vers

Van Leeuwen Vleesch

leer je hoe je de lekkerste gerechten klaarmaakt. Je leert welke ingrediƫnten goed bij elkaar passen en welke methoden je gebruikt. Daarnaast komen hygiƫne, kwaliteit, marketing en planning aan bod.

Naar wie zijn wij op zoek?

klantvriendelijk doelgericht gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

leerzame stageplaats met leuke collega's

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder