Manager / ondernemer horeca

St. Christopher's & Belushi's Gare du Nord (Beds & Bars) Frontoffice stage bij internationaal hotel in Parijs

Hoe kun je solliciteren? Stuur een foutloze email in het Engels met motivatie, cv in het Engels (incl intresses, stages en pasfoto) en een werkend mobiel telefoonnummer. Geef het volgende aan: aanvang stage periode, duur van stage en voorkeur vestiging 1,2,3. Email aan karin.selter@bedsandbars.com Is er plek in de vestiging van je keuze, dan volgt er een sollicitatie gesprek met Karin Selter in Amsterdam. Wanneer je wordt aangenomen geeft zij door aan de Manager van de vestiging waar je stage gaat lopen wanneer je komt. Het contract wordt getekend door Karin Selter.

Naar wie zijn wij op zoek?

De stagiair wil onze gasten een mooie tijd bezorgen!

Wat biedt het bedrijf?

Wat zijn extra bijkomstigheden? • Stagevergoeding van 500 euro per maand bij onze Amsterdamse vestigingen. • Stagevergoeding van 55,- € per week bij de Europese vestigingen. • Brugge 1.000 Euro BONUS bovenop de stagevergoeding. • Gratis ontbijt en 1 warme maaltijd per dag • Korting van 50% bij St. Christophers hostels in Europa • Korting van 50% op eten en drinken in het hostel • Reiskostenvergoeding in Nederland (aanvulling op OV-kaart in weekenden/vakanties) • Leuke collega’s en een gezellige werkomgeving • Gratis accomodatie in gedeelde personeelskamer buitenland • Bijdrage van 500 euro voor kamer in apartement in Barcelona • Gratis tours in de stad waar je stage loopt • Er mag gewerkt worden in vrijetijds kleding. In sommige vestigingen draagt men leuke staff shirts • receptie in de bar, dus een levendige werkomgeving • deelname aan onze interne opleidingen: Footsteps Training • carrière mogelijkheden bij ons

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder