Tout le Monde
Je gaat leren een goede mise en place te maken, je krijgt kennis van producten en gerechten. Zowel van de koude kant als de warme kant. Je leert zelfstandig werken, gerechten te bereidden en je voorraad te inventariseren, eventueel bestellingen te doen en je werkplek netjes schoon achter te laten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste leerling. Je toont initiatief, je kan goed in team verband werken, je kan goed omgaan met drukte ofwel toont initiatief om te leren omgaan met drukte tijdens spits. Je bent creatief en communicatief vaardig. Bij Tout le Monde heb je een afwisselende werkplek, wij zijn een vrij klein bedrijf waardoor je veel ruimte krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen.
Wat biedt het bedrijf?
Gezellig team, ervaring opdoen, doorgroeilijkmogelijkheden, bij interesse kans op vaste baan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan