Medewerker hovenier

Verboom Gardens VERBOOM GARDENS is opzoek naar een hoveniers Topper! Ga jij graag uitdagingen aan dan zoeken wij jou! Een leuke stageplek als hovenier met een leuke stage vergoeding.

Beste Aankomende Topper. Een werkdag begint met het doornemen van de werkzaamheden, jou taken en leerdoelen. Je zal bij Verboom Gardens assisteren bij het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wel gaan we dit opbouwen. Je begint bij de basis en zo breiden we dit telkens verder uit totdat je alles van A tot Z kan uitvoeren. Ook gaan we samen kijken welke leerdoelen meer aandacht nodig hebben. Hierdoor kunnen deze leerdoelen sneller ontwikkeld worden zodat de opleiding makkelijker en sneller zal verlopen. Ook kan je natuurlijk zelf aangeven welke werkzaamheden jij zou willen leren en verbeteren. De start en de eindtijd zijn flexibel waarbij het aantal werkuren per dag ook kan verschillen. Alles zal in overleg gedaan worden zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Verboom Gardens is opzoek naar een toekomstige Topper! De volgende vaardigheden vinden wij belangrijk: - Iemand die graag uitdagingen aan gaat en veel wilt leren! - Een teamspeler is maar ook zelfstandig te werk kan gaan. - Flexibel in je werkuren is een pre. - Netjes en betrouwbaar - Verzorgt en gaat normaal om met het gereedschap en de materialen - Komt op tijd

Wat biedt het bedrijf?

Jou vaardigheden zijn belangrijk maar wat wij jou kunnen bieden is voor jou natuurlijk veel belangrijker: - Leuke fijne werksfeer - Open en eerlijkheid - Juiste middelen om leuk, veilig en makkelijker te werken - Meer kennis zodat je met gemak door je opleiding begeleid wordt. - Mooie stage vergoeding en een eventuele bonus - Bedrijfsuitje(s) - Groeimogelijkheden (Verboom Gardens zal ook nog veel verder gaan groeien)

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder