Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij L Nagelkerke Prinsenbeek.bv Enthousiast en kun je stevig doorwerken dan leren wij jou het echte bakkersvak in 'n modern bedrijf!

Meedraaien in een ambachtelijk bedrijf met winkel voor de bakkerij Wij maken alles zelf, niets uit dozen en je kan bij ons alles leren. Brood, banket en ijs Je werkt in een team met 7 andere bakkers samen. Alles wordt dagvers gebakken dus ook gesneden, verpakt en verkocht in de winkel. 3 dagen per week vanaf 6u. Ook zaterdag hoort er bij en 1 keer per 4 weken op zondag Niet te vergelijken met de oubollige bakkers op de hoek, zo hebben we bijvoorbeeld 3 afrekenkassa's en contant betalen gaat via een betaalautomaat. Brood snijden we in iedere gewenste dikte en zijn we vanaf 7u open

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail, vooruitdenken, rekenen

Wat biedt het bedrijf?

We werken met moderne machines, zoals een doseermachine, kleinbroodstraat, automatische uitrolmachine, snijtafel,platenpoetser, rotatie en wagenovens en de winkel is voor de bakkerij dus alles gaat rechtstreeks naar de winkel. We maken alles zelf in eigen bakkerij, kans op vaste aanstelling blij gebleken geschiktheid, je werkt met 7 collega's.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder