Medewerker versindustrie

Slagerij van de Wijngaart b.v.

Goedendag, Bij Slagerij van de Wijngaart is geen dag hetzelfde. Wil jij leren hoe je vers producten maakt? -Worstmakerij: het leren maken van o.a. rookworst verse worst en gedroogde worst. -Gehakt mengen en kruiden Welke soorten? rundertartaar rundergehakt halfomhalf gehakt en bretons gehakt. Bakkers gehakt en op aanvraag alle andere soorten gehakt. -Uitsnijden van een rundje. Verpakken en verder verwerken tot pan klare vlees soorten of andere gerechten. Elke dinsdag ontvangen we een hele rund zonder vel hoeven ingewanden etc. -Panklare producten maken van het gehakt en tartaar. -Salades samenstellen en maken. En nog veel meer processen die we je kunnen leren. Wil je graag meer weten of gelijk kennismaken? Mail of bel en we nodigen je graag uit voor een kennismaking gesprek. Met vriendelijke groet, Stef Buijnsters & Niek Buijnsters

Wat ga je leren?

  • Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
  • B1-K1-W1 Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
  • B1-K1-W2 Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
  • B1-K1-W3 Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
  • Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
  • B1-K2-W2 Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces
  • B1-K2-W3 Voert afval- en/of restproducten af
  • B1-K2-W4 Reinigt en/of desinfecteert
  • B1-K2-W5 Rondt werkzaamheden af

lees verder