De Keet Purmerend Wij zoeken een gastheer/-vrouw die graag wat wilt bijdragen aan een gezellig bedrijf!
De student zal onder begeleiding van de eigenaar zijn taken gaan uitvoeren. Ons doel is om de student in een korte periode weg wijs te maken in onze manier van werken, waar gastvrijheid in combinatie met kennis een belangrijk onderdeel is. Eetcafé De Keet is een ondertussen een bedrijf dat al 6 jaar op de Koemarkt gevestigd is, daarnaast een bedrijf met genoeg ervaring en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de student optimaal kan presteren. De student zal zodoende in korte tijd zijn draai kunnen vinden en ook de verantwoordelijkheden die erbij horen. Wij van Eetcafé De Keet willen open en eerlijk met de student het gesprek aangaan over verbeterpunten en mogelijkheden binnen ons bedrijf.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het liefst een student die affiniteit heeft met social media om dit binnen het bedrijf te verbeteren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jouw de kans om jezelf uit te dagen. Waar je verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd en je input altijd word meegenomen. Daarnaast willen we met je in overleg over de vergoeding die je hiervoor krijgt. Dit is op basis van verrichte inspanningen en interesses! Als jij ons helpt, dan zijn wij meer dan bereid om jouw te helpen met jouw doelen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers