Eetcafé Jo & Co Leidinggevende keuken en een echte smaakmaker!
Eetcafé Jo&Co serveert dagelijks diner en zijn na het diner nog geopend voor de borrel. Alles uit de keuken is (bijna) alles huisgemaakt! Het ijs van het dessert bijvoorbeeld niet, maar de brownie wel. Maar ook de pesto wordt naar eigen recept bereid. Dagelijks werken er 3 tot 4 keukenmedewerkers, wat inhoud dat je direct onderdeel bent van het team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vragen van de student een assertieve houding. Uiteraard ben je leergierig, sta je klaar voor je collega's en wil je graag meer leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een salaris, geen stagevergoeding! Kom je van ver, dan zijn reiskosten ook zeker bespreekbaar. We werken met plus en minuren, op basis van het aantal afgesproken 4 werkdagen. Dus draai je de ene week 36 uur ipv de afgesproken 32 uur, dan heb je 4 plusuren/overuren. Deze worden strak bijgehouden en worden verrekend met een extra vrije dag of uitbetaald aan het einde van een periode. Ook ben je een weekenddag vrij. Een vervolg aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden. Ons keukenteam bestaat uit 6 medewerkers die onderling alle taken rouleren. Dus jij rouleert ook! Ook beschikt Eetcafé Jo&Co over een eigen HR-medewerker waardoor wij een goed en duurzaam personeelsbeleid kunnen voeren. Waar de benodigde gesprekken gestructureerd worden doorgevoerd en de bijbehorende doelen, in samenspraak, kunnen worden gesteld.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan