Helpende Zorg en Welzijn

Evean Westerwatering VPT (Volledig Pakket Thuis) Stage BOL zorg Noord-Holland mogelijkheden in bijvoorbeeld Amsterdam, Zaandam (Zaanstreek), Purmerend (Waterland), Alkmaar en omgeving, Den-Helder (Noord-Holland noord)

Thuis in de zorg, hier kun jij stagelopen: Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jou om een stage te volgen. Zo hebben wij meerdere locaties waar wij zorg en welzijn bieden. Iedere locatie is anders. Een locatie kan groot zijn maar ook kleinschaliger. In een stad als Amsterdam of Zaandam maar ook bijvoorbeeld in Krommenie of Wormerveer. Afhankelijk van de locatie waar jij gaat werken krijg jij te maken met verschillende doelgroepen. Iedere locatie is uniek en heeft een eigen sfeer. Hoe denk jij over een stage in de Thuiszorg? Heerlijk de wijk in, naar de mensen thuis! Wij hebben mogelijkheden in diverse regio's. Zoals de Zaanstreek (omgeving Zaandam), Waterland (omgeving Purmerend), Amsterdam en Noord-Holland Noord (omgeving Alkmaar, Castricum, Graft - de Rijp of Harenkarspel).

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij voelt je thuis bij ons omdat: Jij al een echte professional bent en tijdens jouw stage zoveel mogelijk wil leren en in de praktijk wil toepassen Jij weet wat jij wil en een echte doorzetter bent, opgeven komt niet in jouw woordenboek voor Jij met jouw humor en positiviteit niet alleen jezelf maar straks ook de bewoners, cliënten en collega’s een geweldige dag wil bezorgen Jij communicatief vaardig bent Dit zijn onze kernwaarden: wij zijn Uitnodigend, Deskundig, Bevlogen, Betrouwbaar en doen het Samen. Deze voelen voor jou toch ook goed!? Wat vragen wij van jou om jouw stage tot een succes te maken? Jij volgt nu een zorgopleiding op Mbo of Hbo niveau en bent (binnenkort) beschikbaar voor een stage beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

Waarom stage lopen bij Evean? Evean is een erkend leerbedrijf en werkt samen met veel scholen in de regio. Zoals de diverse ROC’s, het Regiocollege en de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens jouw stageperiode als leerling Helpende (plus) Verzorgende IG of MMZ of Verpleegkundige (MBO en HBO) krijg jij een goede begeleiding door onze ervaren zorgcollega’s. Bij ons is jouw zorgstage afwisselend, leerzaam en dankbaar. Alle ingrediënten om jouw stage tot een succes te maken! Hoe zorgen wij voor jou? Wanneer jij bij ons jouw stage gaat lopen, krijg jij: - Een stagevergoeding conform CAO - Een stageovereenkomst - Een vaste begeleider - Een waardevolle stage die ook als mooie referentie op jouw cv komt te staan Natuurlijk gaan wij na afloop van jouw stage graag met jou in gesprek om samen te kijken welke wensen jij hebt om bij ons te blijven werken. Bijvoorbeeld als vakantiewerker, flexmedewerker of direct als collega met een vast contact! Een mooie baangarantie!

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Ondersteunt bij dagelijkse activiteiten in zorg en welzijn
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij wonen
  • P2-K1-W2 Ondersteunt bij voeding
  • P2-K1-W3 Ondersteunt bij persoonlijke zorg en ADL
  • P2-K1-W4 Assisteert bij het ondernemen van activiteiten gericht op dagbesteding en welbevinden

lees verder