Mediavormgever

Leeflang Vitaal en Succesvol Stagiair(e) Mediavormgever gezocht!

Ben jij creatief, innovatief en helemaal thuis in de wereld van media en vormgeving? Wil je jouw talenten inzetten om crossmediale oplossingen te ontwikkelen die echt het verschil maken? Dan hebben wij dé stageplek voor jou! Wat ga je doen? Als stagiair(e) Mediavormgever werk je mee aan uitdagende projecten waarbij je jouw creativiteit en technische vaardigheden volop kunt benutten. Je zult: Onderzoeken uitvoeren om data en klantgegevens te analyseren en vertalen naar sterke mediavormen. In gesprek gaan met klanten om hun wensen te begrijpen en te vertalen naar verrassende crossmediale oplossingen. Prototypes ontwikkelen en ontwerpen voor uiteenlopende media en platformen. De vormgeving van diverse crossmediale toepassingen realiseren en projectmatig werken om deadlines te halen. Een persoonlijk portfolio opbouwen en jezelf positioneren binnen relevante netwerken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Jij bent een creatieve en gemotiveerde student in de richting van mediavormgeving, grafisch ontwerp of een vergelijkbare studie. Je hebt gevoel voor design, oog voor detail en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends in media en vormgeving. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die graag samen met anderen aan innovatieve oplossingen werkt. Wat bieden wij? Een inspirerende en uitdagende stageplek waar creativiteit centraal staat. De kans om ervaring op te doen met crossmediale projecten en jouw portfolio te verrijken. Professionele begeleiding van ervaren mediavormgevers. Een dynamische omgeving waar jouw ideeën en input gewaardeerd worden.

Wat biedt het bedrijf?

Leeflang Vitaal en Succesvol is dé expert op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen bedrijven en individuen om fysiek en mentaal in topvorm te blijven door middel van innovatieve trainingen, coachingstrajecten en workshops. Met onze unieke aanpak creëren wij op maat gemaakte programma’s die bijdragen aan duurzaam succes en welzijn. Leeflang Virtual Sports biedt een nieuwe dimensie aan sporten met onze vooruitstrevende sport- en beweegprogramma's. Wij combineren sport en technologie om een dynamische, leuke en toegankelijke sportervaring te bieden, waar en wanneer je maar wilt. Hiermee onderscheiden wij ons door innovatie, flexibiliteit, en een sterke focus op klantbeleving. Samen zorgen wij voor een gezonde en succesvolle toekomst!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder