Vakexpert Geo, data & design

Infra Plus b.v. Geodesie: inwinnen en verwerken van data van de openbare ruimte!

De student gaat samen met de landmeter aan de slag om gegevens in te winnen en te verwerken. Het inmeten van de bestaande situatie, BAG, BGT vallen onder deze werkzaamheden. Je gaat aan de slag met Trimble apparatuur, zoals tachymeter, GPS of eventueel een scanner. De voorbereiding of uitwerking van de meetgegevens doe je middels Autocad, De collega's van de werkvoorbereiding nemen je mee in de verwerking of uitwerking van projecten. Als het het je aanspreekt, dan is het mogelijk om op de civiele afdeling mee te kijken/ mee te werken aan ontwerpen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vragen geen duizendpoot en beseffen goed dat je in de opleiding zit. Samenwerken binnen teamverband, ruimtelijk inzicht en nauwgezet werken is belangrijk. Vragen stellen en initiatiefnemen wordt gewaardeerd. Het hebben van een rijbewijs is wel handig, anders vooraf even afstemmen of meerijden mogelijk is.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Infra Plus kom je in een compact team te werken. Als de klik er is dan proberen we een langdurige relatie aan te gaan. Dit kan zijn d.m.v. een 0-urencontract of doorgroei mogelijkheden naar een baan. De lijntjes tussen de directie en werkvloer zijn kort. We maken met elkaar het werk en waar mogelijk helpen we elkaar. Je kunt tijdens je stage zowel aan de landmeetkundige, als aan de civieltechnische kant ervaring op doen.

Wat ga je leren?

  • Vertaalt geo-data naar informatie
  • B1-K1-W1 Brengt het geo-data kennisveld in kaart
  • B1-K1-W2 Verzamelt en controleert geo-data
  • B1-K1-W3 Actualiseert en ontsluit geo-data
  • B1-K1-W4 Verbeeldt geografische informatie
  • B1-K1-W5 Werkt aan interdisciplinaire projecten

lees verder