Allround mediamaker

MEC Events Grafisch vormgever

Als Stagiair(e) Grafisch Vormgever ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van verschillende visuele uitingen voor onze website, social media kanalen en fysieke ontwerpen zoals posters, banners en flyers . Je werkt nauw samen met onze marketing- en communicatieafdeling om onze online en offline uitingen consistent en aantrekkelijk te maken. Wat ga je doen? Ontwerpen van assets voor de website: In samenwerking met onze grafische vormgever en developer ontwikkel je visuele elementen voor de website, zoals banners, headers, afbeeldingen, icoontjes en buttons. Ontwerpen van promotionele assets: Je ontwerpt banners, posters, flyers en andere promotionele materialen voor onze online en offline campagnes. Samenwerken met andere afdelingen: Je werkt nauw samen met onze marketing- en communicatieafdeling om de perfecte visuele uitingen te creƫren. Je bent proactief en komt met creatieve oplossingen

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Je bent een creatieve, gedreven grafisch vormgever met interesse in poker. Je hebt kennis van de basishandelingen van in ieder geval Adobe Photoshop en Adobe Illustrator. Je bent creatief en kunt out of the box denken Je bent oplossingsgericht en kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Wat biedt het bedrijf?

Een super mooi en jong bedrijf! De eigenaren zijn in de 30 en de medewerkers in de 20. We zijn informeel en hebben een gezellige en open bedrijfscultuur. In 6 jaar tijd heeft nog geen stagiair het niet naar zijn zin gehad bij ons.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder