Hotel De Zwaan Gastheer/-vrouw - Medewerker bediening - HORECATIJGER
Doordat er binnen onze organisatie veel diversiteit is, zal geen werkdag hetzelfde zijn. Je kunt de dag beginnen met een ochtenddienst, waar je onze gasten verwend met een heerlijke kop koffie en een lekker ontbijt, waarna je anderhalf uur later over ons terras of in onze brasserie flaneert met onze geliefde bourgondische sandwiches van de lunchkaart. Door je alle fijne kneepjes van de horeca etiquette bij te brengen zal je onder begeleiding in de avonden meelopen in ons a la carte restaurant. Ook verzorgen wij vergaderingen, bruiloften, feesten en partijen. Hierdoor bieden wij als leerbedrijf veel diversiteit en kun jij als stagiaire/leerling je ambities bij ons verder ontwikkelen.;
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is spontaan, gastvrij, beschikt over een gemotiveerde energieke houding en pakt alle uitdagingen met 2 handen aan.
Wat biedt het bedrijf?
een dynamische, gevarieerde en boeiende baan binnen een dynamisch bedrijf; doorgroeimogelijkheden; Flexibele werkuren; een professionele werkomgeving; een bruisend jong team vol met ideeën; een marktconform salaris Fooi Reiskostenvergoeding
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat