Ruimtelijk vormgever

Qbxs stands Zoek je een afwisselende stage? Vind je het leuk om: 3d ontwerpen te maken, producten te maken in de werkplaats, te reizen, ook naar het buitenland en daar te werken op lokatie? wellicht is standbouw voor jou (m/v) dan wel een uitdaging!!!

Qbxs heeft plaats voor 1 stagiaire m/v in het najaars- en ook voor het voorjaarssemester, alle leerjaren! Geïnteresseerd? neem contact op! Wat mag een stagiair (m/v) bij Qbxs-stands verwachten? De stagiair mag bij ons alle facetten van een standbouwbedrijf meemaken. Het ontwerpen van 3D presentaties (VectorWorks), inzicht krijgen in de bedrijfsvoering, meewerken bij de productie van onderdelen en assisteren bij het bouwen van projecten op locatie in binnen- en buitenland. Wat verwacht Qbxs-stands van de stagiair ? Dat je meeloopt en meewerkt in de dagelijkse gang van zaken; in de werkplaats, op kantoor en op locatie. Onze werktijden kunnen onregelmatig zijn. We beginnen soms erg vroeg, werken soms 's avonds door of zijn op zaterdag en/of zondag aan het werk. Daarentegen nemen we soms ook weer een doordeweekse vrije dag. Werken in het buitenland is geen uitzondering. Je bent dan soms een paar dagen weg. Het hebben van een rijbewijs is mooi maar niet noodzakelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is mooi als je enig praktisch inzicht hebt in techniek, ontwerpen en/of vormgeving maar het is zeker niet noodzakelijk. Zóek je deze vaardigheden en wil je ze leren dan ben je ook van harte welkom! Het maakt niet uit of je 2e, 3e of 4e-jaars bent. Een positieve pro-werkinstelling vinden we belangrijker! We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en gaan als het nodig is wat langer door of beginnen extra vroeg.... Daarentegen plannen we ook wel weer een dagje extra vrij. Ook zijn we af en toe meerdere dagen weg (buitenland) om op lokatie een stand op te bouwen. Zoek je een dynamisch bedrijf met veel afwisselingen kun je dat bij ons verwachten.

Wat biedt het bedrijf?

Qbxs is een kleine overzichtelijke organisatie waardoor je alle facetten van het bedrijf meemaakt. We hebben geen personeel maar werken met een groep van ZZP-ers die vooral op lokatie met ons meewerken. Geen dag is hetzelfde. Je zit deels op kantoor en beschikt over een eigen bureau en computer. Daar doen we het ontwerpen en voorbereiden van projecten. Dan gaan natuurlijk ook de werkplaats in, daar produceren we de onderdelen. Uiteindelijk gaan we op lokatie voor de op en afbouw. We zijn dan aan het werk in een beurshal, een theater, een tent, waar dan ook in Nederland, maar ook elders in Europa.... Voor het komend najaar staan Frankrijk, België, Duitsland en Polen op de planning. We overnachten dan in hotels (de kosten zijn natuurlijk voor de opdrachtgevers).

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk
  • Maakt een ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W1 Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving
  • P2-K1-W2 Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W3 Maakt ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W4 Visualiseert ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W5 Presenteert ruimtelijk ontwerp

lees verder