Brass aan de Maas
Brass aan de Maas jouw nieuwe werkplek? Een baan bij een begrip in de regio ligt voor het oppakken. Kom jij werken bij Brass aan de Maas? Genieten op een toplocatie in een totaal vernieuwde omgeving, gasten verrassen met heerlijke gerechten als oesters, kreeft, zeetong, dry aged rib-eye, maar ook hippe cocktails en voortreffelijke wijnen. Verwachtingen overtreffen en toonaangevend zijn in de regio, dit is een concept waar jij deel van uit wilt maken! Samen met een enthousiast, energiek team van medewerkers krijg je de kans om ons nieuwe concept verder te ontwikkelen. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijvingen? Dan zijn wij de match waar we beiden naar zoeken. Functie Wij dagen je uit om onze gasten in de watten te leggen, zodat ze tevreden zijn en graag weer terugkeren. Als horeca-topper serveer jij de gerechten met een glimlach uit en geef je tips over de lekkerste cocktails. Natuurlijk vraag je met enige regelmaat of alles naar wens is of dat je iets voor de gast kunt
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op