Schilder

De Bresser Schilderwerken De Bresser, we zijn meer dan alleen schilder.

Het begin van de dag begint in de hal, waar iedereen gezamenlijk een bakje koffie neemt voordat ze vertrekken naar het project van die dag. Vaak begin je bij vastgoed, en in de loop van je leertraject stroom je door naar de andere twee segmenten. Afhankelijk van hoelang het project al loopt, begin je met je werkzaamheden. Dit kan het wassen, schuren, afplakken en sausen van oppervlakken omvatten. Tussen alle werkzaamheden door zal je leermeester je uitleggen hoe je het beste de handelingen kunt uitvoeren. Hij zal je ook de ruimte geven om zelf te doen en zelf te groeien. We streven ernaar de leerling/werknemer keuzes te laten maken in wederzijds vertrouwen. Door deze aanpak bieden we niet alleen praktische ervaring, maar ook de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. We geloven in een hands-on benadering van leren, waarbij je waarbij je wordt aangemoedigd om actief deel te nemen aan het proces en je eigen weg te vinden in het vakgebied.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het bedrijf is op zoek naar een individu met een enthousiaste werkhouding en een diepe passie voor het schildersvak. We zoeken iemand die niet alleen tevreden is met de basis, maar die ernaar streeft om een echte ambachtsschilder te worden, iemand die bereid is om verder te gaan dan alleen sausen. We waarderen leergierigheid, serieusheid en een oprechte schilderspassie. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, evenals het vermogen om zelfstandig te werken maar ook effectief in teamverband te functioneren. De Bresser is namelijk een echte familie! Hoewel je nog niet alle vaardigheden volledig onder de knie hoeft te hebben, staan we klaar om je met enthousiasme alles te leren wat je nodig hebt om succesvol te zijn als schilder. We zijn op zoek naar iemand die bereid is om door te pakken, die open staat voor nieuwe uitdagingen en die ernaar streeft om voortdurend te groeien en te verbeteren in het vak.

Wat biedt het bedrijf?

De Bresser biedt: Regionaal werken; Mooie projecten; Ambachtswerk; Werkkleding voor alle seizoenen; De mogelijkheid tot het behalen van certificaten; Een hecht team van schilders.

Wat ga je leren?

  • Voert schilderwerk en aanverwante werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Voert werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Levert werkzaamheden op

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder