Marketing & Communication Specialist

Pure Beauty PR Wil jij waanzinnige PR activiteiten van green, clean en sustainable beauty merken ondersteunen en kennis maken met hoe e

Hou jij van communicatie, marketing, PR en social media en ben je een creatieveling die zich graag verdiept in de nieuwste trends op het gebied van green, clean en sustainable beauty merken? Kom dan bij ons stage lopen! Denk aan beeld en tekst voor social media, ondersteunen bij PR events, het delen van publicaties met de klanten, het versturen van perspakketten en het plaatsen van publicaties op onze website! Affiniteit en passie voor pure cosmetica is van belang. Je werkt in een klein team waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt in je werkzaamheden en waar we tegelijk goede kwaliteit, zelfstandig en precies werken en een eenduidige communicatie van je verwachten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een vrolijke en betrokken, creatieve, punctuele en klantgerichte stagiaire. Je bent zelfstandig in je werkzaamheden, open van karakter en je kunt werken met Word, Excel, Canva en Wix. Je bent geïnteresseerd in een dynamische werkomgeving in Reeuwijk met veel afwisselende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Pure Beauty PR biedt veel vrijheid om nieuwe dingen te leren en om zelfstandig te werken. Je komt terecht in een gezellig, hecht en open team waar plezier in het werk centraal staat. Alle aspecten uit de marketing en communicatie komt in deze stage naar voren; van contact onderhouden met klanten en journalisten tot PR campagnes bedenken voor een introductie van een nieuw of bestaand merk. In dit bedrijf is het mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen en klaar te stomen voor een echte baan!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder