Pizzeria Buon Cuore B.V.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een rijke kennis en ervaring in Renesse, wat op het moment één van de meest populaire badplaatsen van Nederland is. Je kunt bij ons erg veel ervaring opdoen en tegelijkertijd een hele leuke stage periode meemaken. Wij willen jou nieuwe dingen leren en helpen bij de onderdelen waar jij moeite mee hebt. Van drankjes maken tot serveren en van het opnemen van bestellingen tot het afrekenen met de gasten. Omdat er altijd een vakantie sfeer heerst in Renesse zijn wij een bijzonder stage adres. Wij kijken er naar uit om jou een mooie stageplek te bieden en veel te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
De student zal moeten open staan om dingen te leren en een gemotiveerde houding moeten hebben. Sociaal en gastvrij zijn is ook natuurlijk ook gewenst.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden de student een leerzame en leuke stageperiode.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf