Manager / ondernemer horeca

Restaurant de Hof

Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en eventlocatie • Bewaken van het budget en het maken van financile prognoses. • Opstellen van prijsstellingen en het beheren van de inkoop- en verkoopmarges. • Verantwoordelijkheid nemen voor de omzet, kostenbeheersing en winstgevendheid van de horecagelegenheid. • Rapporteren van financile prestaties aan de eigenaren of stakeholders. • Toezien op een uitstekende gastbeleving en het bevorderen van een klantgerichte cultuur binnen het team. • Monitoren van reviews en gastenfeedback en hierop inspelen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. • Het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategien om de naamsbekendheid en gastenstroom te vergroten. • Actief inspelen op trends in de horeca om de aantrekkelijkheid van de zaak te verhogen. • Ontwikkelen van nieuwe menu-ideen, thema-avonden, of speciale acties om gasten te blijven verrassen

Naar wie zijn wij op zoek?

Een bevlogen manager/ondernemer horeca die beschikt over de volgende competenties: • Klantgerichtheid en communicatievaardigheden. • Financile vaardigheden en zakelijk inzicht. • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid. • Innovatief denken en strategisch inzicht.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder