Restaurant de Hof
Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en eventlocatie • Bewaken van het budget en het maken van financile prognoses. • Opstellen van prijsstellingen en het beheren van de inkoop- en verkoopmarges. • Verantwoordelijkheid nemen voor de omzet, kostenbeheersing en winstgevendheid van de horecagelegenheid. • Rapporteren van financile prestaties aan de eigenaren of stakeholders. • Toezien op een uitstekende gastbeleving en het bevorderen van een klantgerichte cultuur binnen het team. • Monitoren van reviews en gastenfeedback en hierop inspelen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. • Het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategien om de naamsbekendheid en gastenstroom te vergroten. • Actief inspelen op trends in de horeca om de aantrekkelijkheid van de zaak te verhogen. • Ontwikkelen van nieuwe menu-ideen, thema-avonden, of speciale acties om gasten te blijven verrassen
Naar wie zijn wij op zoek?
Een bevlogen manager/ondernemer horeca die beschikt over de volgende competenties: • Klantgerichtheid en communicatievaardigheden. • Financile vaardigheden en zakelijk inzicht. • Probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid. • Innovatief denken en strategisch inzicht.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan