Restaurant de Cuijt

  • Naam Restaurant de Cuijt
  • Leerbedrijf ID 100638680
  • KvK naam Restaurant De Cuijt
  • KvK nummer 95825177
  • KvK vestigingsnummer 000008604606
  • Bedrijfsindeling Restaurants
  • Telefoon +31492661323
  • Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
  • Totale capaciteit 7
  • Stage/bbl overeenkomsten -

Organisatieprofiel

  • Omschrijving Restaurant de Cuijt gelegen in Mierlo is sinds 1914 een kenmerkend restaurant in de regio Eindhoven. Na 30 jaar gaat het restaurant een nieuwe weg inslaan met een nieuwe eigenaar en chef kok. Het oud bruin restaurant wordt vervangen door licht en ruimte. Niet alleen het uiterlijk maar ook de kookstijl. Wij zijn een startend bedrijf waar Koen van Weert als ondernemer een nieuw concept neer gaat zetten. Een restaurant waar producten van Nederlandse bodem samen komen met nordic cuisine (de manier van koken). Ook worden er nog steeds franse technieken gehanteerd. De basis. Kernwoorden zullen hier ook zijn: Licht en fris. Een uitgebreid menu waar gasten 2,5 uur aan tafel vele gerechten en snacks zullen ontvangen. Een strak servies ""goed georchestreerd" samen met de restaurantmanager met als afsluiter een petit four showtafel waar alle baktechnieken gepresenteerd worden. Seizoensgebonden zullen we a l carte serveren en hier met het oog op lokaal. We serveren Lunch en Diner, ook de lunch zal in menu vorm zijn. Natuur is belangrijk, we zullen zelfplukken indien mogelijk en kruiden en bloemen als smaakmakers laten spreken. Op het gebied van vis zullen we kijken hoe we de bijvangst kunnen presenteren op hoog niveau. Fine dining / verfijnde keuken / elegant / licht en fris / gebalanceerd dit is wat je aan moet en willen spreken om ons restaurant interessant te vinden.
  • Informatie Leren & Werken Ik zal eerst even een stukje van mezelf vertellen. Mijn naam is Koen van Weert Door mijn carriere heb ik voor verschillende sterrenzaken gewerkt in Nederland en Denemarken (1 tot 3 sterren). Ik heb een on-uitputtende drive op het gebied van werken en koken. S'ochtends vroeg beginnen en knallen tot het einde. Ik zal zelf dan ook als chef kok in de keuken aanwezig zijn, elke dag! Tijdens mijn carierre heb ik functies betreden van sous chefs en keukenchefs en veel chefs onder me gehad om te trainen. Ik heb een eigen ontwikkelde stijl van koken en een hoog smaakprofiel waar ik graag werk met zuren en bitters. Ik ben een rustig persoon die graag tijd neemt om iets goed aan te leren. Wel moeten we door! Tijd voor je schoolopdrachten is er altijd, we zullen deze samen aanpakken en je zo goed mogelijk voorbereiden voor de examens. Door mijn ervaringen is Restaurant de Cuijt erkend om leerlingen op te leiden van niveau 2 tot niveau 4. Stages en leerplekken. Wat betekend een leerplek in restaurant de Cuijt dan precies? Afhankelijk van het niveau zullen we alle dagelijkse processen van de keuken samen beleven. Ontvangst en checken van goederen, contact met de leverancier als het nodig is. Alle voorbereiding werkzaamheden (Mis en Place), het servies draaien waarbij we onszelf representatief vertonen. Mentaliteit en respect voor elkaar en product. We zullen kennis maken met dagelijkse briefings, diepgang geven in het "ken je gast" kader waarbij we de service naar hoger niveau kunnen brengen. Werken in teamverband en niet allemaal op een partie zijn aangewezen. En natuurlijk jezelf ontwikkelen en klaar maken voor de examens die door school getest worden.
  • Organisatie kenmerken
    • Mogelijkheden voor zij-instromers

Restaurant de Cuijt

  • Naam Restaurant de Cuijt
  • Leerbedrijf ID 100638680
  • KvK naam Restaurant De Cuijt
  • KvK nummer 95825177

Erkenningen

Sector: Horeca en bakkerij

Restaurant de Cuijt

  • Naam Restaurant de Cuijt
  • Leerbedrijf ID 100638680
  • KvK naam Restaurant De Cuijt
  • KvK nummer 95825177

Contactpersonen (2)

Naam Rollen Opleidingen