Restaurant De Rooise Boerderij
- Naam Restaurant De Rooise Boerderij
- Leerbedrijf ID 100154713
- KvK naam De Rooise Boerderij
- KvK nummer 74662511
- KvK vestigingsnummer 000042602823
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31413474901
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 5
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Restaurant de Rooise Boerderij is al jaren een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken en is per 1 augustus 2019 overgenomen door Roy en Bianca Tweedy. De gastvrijheid waarmee de gasten worden ontvangen zorgen ervoor dat zij zich thuis voelen in het restaurant. De warme ambiance en centrale ligging maken dit een toplocatie voor een heerlijke lunch, diner of een drankje op het luxe buitenterras. De openingstijden van het restaurant zijn als volgt: Maandag en Dinsdag gesloten Woensdag t/m Vrijdag: vanaf 12:00 Zaterdag: vanaf 18:00 Zondag: Vanaf 12:00 Bij Restaurant de Rooise Boerderij genieten gasten van de Europese klassieke Franse keuken. De overheerlijke gerechten worden bereid met verse seizoensgebonden producten. En dit alles waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding bovenaan staat. Wij stralen klasse uit, zo serveren wij de soep ´en terrine´ en fileren we de zeetong aan tafel. Hierdoor zijn onze prijzen ook iets hoger. Dit geldt voor zowel de gerechten als de inrichting en aankleding van het restaurant. In 2020/2021 zijn we verkozen tot aspergerestaurant van het jaar, Het restaurant heeft diverse ruimtes. De sfeervolle vide op de eerste etage is een heerlijke plek voor een intiem diner. Het café is uitermate geschikt om te borrelen of voor de kleinere feesten. Daarnaast hebben we een luxe buitenterras waar het op zonnige dagen goed toeven is. De eigen parkeervoorziening voor de deur en als uitvalspunt voor diverse fietsroutes is de Rooise Boerderij een heerlijke plek. Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, vergaderingen, recepties, condoleances, bedrijfs- of personeelsfeesten, trouwfeesten, jubileumfeesten en familiediners kunnen gasten bij de Rooise Boerderij terecht. Ons jonge- en dynamische team bestaat uit 15 personeelsleden, waarvan 2 leerlingen. Onder het personeel hangt een gemoedelijke sfeer en drinken we na het werk gezellig een borrel terwijl we met zijn allen de dag evalueren.
- Informatie Leren & Werken De Rooise Boerderij heeft gekozen om leerlingen op te leiden vanwege de nodige behoefte aan goed personeel in deze branche. In de Nederlands horeca zijn op dit moment zo´n 350.000 mensen aan het werk, waar we er eigenlijk 400.000 nodig hebben. Nieuwkomers die leergierig en enthousiast zijn voor de horeca helpen wij graag de fijne kneepjes van het vak te leren en zich te ontwikkelen tot een volwaardige horecatijger.
- Informatie Student Zie website, www.derooiseboerderij.nl
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Restaurant De Rooise Boerderij
- Naam Restaurant De Rooise Boerderij
- Leerbedrijf ID 100154713
- KvK naam De Rooise Boerderij
- KvK nummer 74662511
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 15-7-2014
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 4-7-2009
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 23-9-2009
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 3 / 4-7-2009
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Restaurant De Rooise Boerderij
- Naam Restaurant De Rooise Boerderij
- Leerbedrijf ID 100154713
- KvK naam De Rooise Boerderij
- KvK nummer 74662511
Contactpersonen (2)
-
Roy Tweedy Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Bianca Tweedy Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV