Kok

Restaurant De Rooise Boerderij

de student/ werknemer gaat in de keuken meelopen de voorbereidingen treffen voor de dag en mise-en-place maken verder het koken voor de gasten en zorgen dat de keuken netjes blijft gedurende de dag met alle werkzaamheden en je communiceert over wat je doet gedurende de dag

Naar wie zijn wij op zoek?

ze moeten lekker kunnen doorwerken en ook wat verstand hebben van de keuken gebeurtenissen

Wat biedt het bedrijf?

we werken in een hecht team en bij ons is er zeker ruimte voor een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder