BrabantZorg, Odendael Kok (25180) (2)
Je gaat bij ons team leren zelfstandig te werken, je begint je dag met bestellingen controleren en opruimen. Daarna start je met het bereiden van dagelijks 2 menu's voor onze bewoners en bezoekers van het restaurant. Je helpt ook met uitdelen/serveren van de maaltijden. Naast deze dagelijks terugkerende werkzaamheden hoort natuurlijk ook het plaatsen van bestellingen en schoonmaak werkzaamheden. De dag begint om 7.30 uur en eindigt om 18.00 uur, en heeft 1 korte en 1 lange dienst.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een medewerker die affiniteit heeft met voeding en dienstverlenend is en wil voor de ouderen van St-Oedenrode van elke maaltijd een feest maken!!!
Wat biedt het bedrijf?
Bij BrabantZorg koken we op elke locatie elke dag vers. Hiermee willen we benadrukken dat wij het voor de bewoners heel belangrijk vinden dat we tijdens, oor de meeste bewoners het belangrijkste moment van de dag"willen realiseren met de beste koks. Odendael kenmerkt zich ook als locatie waar diverse feesten en partijen worden gehouden, dus hier mag jij jouw creativiteit ook helemaal inzetten. Je krijgt bij ons ook de vrijheid om jezelf te ontwikkelen door naast de dagelijkse werkzaamheden leuke producten te maken zoals gebak of iets dergelijks
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat