Gastheer / -vrouw

Bochica

Mooie leerschool voor de opstap naar sterren zaken. Leren bij lucas Door Michelin gewaardeerd met een Bib Gourmand   Leren en werken bij lucas moet een belevenis zijn. Om deze ambitie waar te maken zorg ik ervoor dat alles in Restaurant lucas perfect op elkaar is afgestemd. De gerechten, de wijnkaart, de bediening, de hele ambiance: Het draagt allemaal bij aan het hogere doel… genieten met alle zintuigen. Ik wil onze gasten laten kennismaken met verse smaken en originele gerechten op basis van de juiste ingrediënten en vaak nét wat andere accenten.   Ook de wijnkaart volgt die gedachte, met naast een aantal klassiekers vele verrassende ontdekkingen. Ik stel de kaart samen met zorg, passie en smaak. Zo werken we in de keuken en zo serveren we het graag aan onze gasten.   Bij ons streven de witte én zwarte brigade elke dag weer met dezelfde passie en zorg naar de ultieme beloning: oprecht tevreden gasten

Naar wie zijn wij op zoek?

gemotiveerd zijn en een goeie inzet tonen is belangrijk sociaal en vriendelijk zijn ook

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder