Leidinggevende bediening

Xtra-social Leidinggevende bediening

Naast het volledig in de watten leggen van onze gasten mag je jezelf ook bezig houden met het organiseren van evenementen plus alles wat daarbij komt kijken zoals het opstellen van een marketingplanning. Uiteraard kijken we met je mee en word je niet in het diepe gegooid. Je denkt mee in ons jonge en ambitieuze team over kansen en houdt trends in de gaten, zodat we hier indien gewenst op in kunnen spelen. We hebben veel doelen, waardoor jij mee kunt groeien in dit mooie bedrijf. Taken als leiding geven, roosters maken, bestellingen doen en nog veel meer zijn natuurlijk in overleg. Geef vooral aan wat jij leuk vindt, waar jouw dromen heen gaan en dan kunnen we samen een toffe functie samenstellen. Kortom: een bedrijf met veel vrijheid en veel kansen. Daartegenover staat wel dat we van jou verwachten dat je met die verantwoordelijkheid om kunt gaan of om wil leren gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamspirit, een open houding & niet bang zijn om met eigen initiatief te komen. Plus: iemand die graag de schouders eronder zet!

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne informele omgeving om te kunnen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Een springplank naar een vaste contract om nog veel langer te kunnen blijven en mee te kunnen groeien naar een andere functie in wellicht onze andere zaak. (Coming in july '24)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder