Zelfstandig werkend kok

De Wevershoeve leren voor een diploma en ervaring voor je leven!

Een leerling bij ons zal volledig onderdeel zijn van het team, je kan jezelf ontplooien tot een echte horeca-vakman of vakvrouw. We koken met echte ingrediƫnten en zo minmogelijk kant en klaar. In de bediening zal je leren omgaan met verschillende soorten gasten. Er komen gasten voor hun bruiloft, een verjaardag of gezellig samen uit eten. Veelal vaste gasten en bekende. Er is een gezellige sfeer waarin je veel kan leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het zou leuk zijn als je je op gemak voelt bij andere mensen en makkelijk praat met onbekende, is dat niet het geval leren wij je wel hoe je dat moet doen. Ook houden wij van gemotiveerde leerlingen die zichzelf willen ontplooien en alles vragen wat ze willen weten en doen wat ze willen proberen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder