Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Ridderkerk Jouw enthousiaste glimlach!

Jouw enthousiaste glimlach en serviceverlenende houding zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Samen maken we er voor onze gasten een topbeleving van. Wij bieden stageplaatsen op diverse afdelingen. Als stagiair loop jij mee met ervaren medewerkers en verricht jij onder toezicht de dagelijkse werkzaamheden op de betreffende afdeling. Onze leidinggevenden zijn enthousiast, ervaren en in het bezit van een Leermeesterdiploma waardoor zij jou goed kunnen opleiden en begeleiden. Het is gezellig en de sfeer is goed! Veel gasten, veel collega’s en genoeg uitdaging. Geen dag is voorspelbaar. Wat wel vast staat is het stagerooster (tijdig opgesteld en digitaal kenbaar gemaakt) en de registratie van de stage-uren (middels een digitaal kloksysteem). De randvoorwaarden zijn dus prima geregeld zodat jij alle energie kunt gebruiken om veel te leren, te groeien en om samen met het team goed voor onze gasten te zorgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Food & Beverage staat voor Eten & Drinken. Op de afdeling Food & Beverage worden er dranken en gerechten verkocht en geserveerd aan gasten in het a La Carte restaurant, in het Live Cooking restaurant, in de brasserie en op het terras. Tevens serveren medewerkers van de afdeling Food & Beverage dranken en gerechten aan gasten in de feest- en vergaderzalen en in de hotelkamers (roomservice). Ons team bestaat uit een grote groep enthousiaste medewerkers die allemaal op gastvrije wijze aan het werk zijn. Om dit niveau op peil te houden is minimaal een sterke interesse in de gastvrijheidsindustrie/hospitality en een “horecagevoel” echt een vereiste. Afhankelijk van de gevolgde opleiding, wordt een specifieke stageplaats toegewezen. Stage/Leerplaats/Werkervaringsplaats of een andere leervariant? Wij hebben mogelijkheden om op elk niveau stagiaires en leerlingen te begeleiden. Ook hebben wij BBL plaatsen beschikbaar. Meer info; www.vacatureshotelridderkerk.nl

Wat biedt het bedrijf?

Stagelopen in een horecabedrijf betekent wel dat er vaak stagegelopen moet worden op momenten dat veel andere mensen vrij zijn. Dat hoort er ook bij. Echter, de stagedagen zijn relatief lang waardoor je de stage-uren vaak in 4 dagen kunt invullen. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen je werk en je privéleven. Als “lid van het Hotel Ridderkerk team” kun je bijvoorbeeld met 50% korting in veel van de hotels in zowel binnen- als buitenland overnachten. Ook voor familie, vrienden en kennissen wordt vaak iets extra’s gedaan. Enthousiast geworden? Volg jij een horeca gerelateerde opleiding en vind je het leuk om veel te leren in een grote horecaorganisatie? Of zit jij nog op de middelbare school en lijkt het je leuk om een horeca gerelateerde vervolgopleiding te gaan volgen? Ben jij minimaal 16 jaar en is je stageperiode 10 weken of langer? Solliciteer dan nu online via www.vacatureshotelridderkerk.nl - ! Alleen online solliciteren is mogelijk

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder