Den Overkant Enthousiaste stagiaires gezocht!
Wij zijn een gezellig eetcafé gelegen in een dorp. Wij zitten ondertussen al 12,5 jaar in Riel. Hiervoor hebben wij ook nog 4 jaar in Goirle gezeten. In een dorp heb je snel te maken met vaste gasten maar daarnaast hebben wij ook veel inloop vanuit Tilburg en omstreken. Gezelligheid, collegialiteit, enthousiasme en respect staat bij ons bovenaan. Wij zijn een geschikt leerbedrijf omdat je bij ons echt de kans krijgt vaardigheden en kennis te leren op jouw tempo. Wij houden van input en gemotiveerde collega's die mee willen denken aan innovaties.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar studenten/werknemers die enthousiast en gemotiveerd zijn om te werken en te leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij hebben meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden om te komen waar je naar toe wilt werken. Kans op een vaste aanstelling is zeker mogelijk.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf