Kok

restaurant Sjef’s Table Topchef in wording gezocht!

In onze ambachtelijke keuken draai je mee in alle werkzaamheden van de keuken. Het is een open keuken in een restaurant met 7 tafels. Kleinschalig met focus op kwaliteit en presentatie. Alles doen zelf, groente schoonmaken, vis fileren en vlees en gevogelte verwerken. Dus wil je het echte vak leren? Dan ben je bij Sjef’s Table op de juiste plek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast en leergierig, beleefd en netjes dat is wat we vragen de rest leren we je.

Wat biedt het bedrijf?

1 op 1 stage begeleiding en je mag op alle onderdelen in de keuken meewerken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder