Mediamanager

JJ Marketing & Design Social Content Creator bij JJ Social Marketing & Design

Ik ben op zoek naar een getalenteerde content creator om mijn team te versterken. Als de persoon die ik zoek, zul je niet alleen de lekkerste gerechten vastleggen, maar ook een belangrijke rol spelen in het creëren en beheren van social media content voor diverse bedrijven. Diverse Locaties, Diverse Kansen Als je van afwisseling houdt, dan is dit jouw kans om je passie voor content creatie te benutten! Je gaat naar verschillende locaties: soms werk je op kantoor aan strategieën en editen je de content en andere keren ben je ter plaatse om de sfeer van verschillende bedrijven vast te leggen. Of je nu achter je bureau strategieën bedenkt of de unieke vibe van bedrijven vastlegt, jouw werk is een avontuur op verschillende plekken en binnen verschillende bedrijven. Grijp deze kans en laat je creativiteit voor content creatie tot uiting komen!

Naar wie zijn wij op zoek?

De voornaamst vaardigheden die binnen JJ Marketing & Design van belang zijn: Creativiteit: Het vermogen om originele en aantrekkelijke ideeën te bedenken is cruciaal voor het creëren van boeiende content. Schriftelijke communicatie: Goede schrijfvaardigheden zijn essentieel, of je nu blogt, tweets schrijft, video-scripts maakt of andere vormen van geschreven inhoud produceert. Videobewerking: Als je videocontent maakt, is basiskennis van videobewerkingssoftware belangrijk om professioneel ogende video's te produceren. Afbeeldingsbewerking: Basisvaardigheden in programma's zoals Photoshop of Canva kunnen van pas komen bij het maken van aantrekkelijke afbeeldingen voor je content.

Wat biedt het bedrijf?

Als student binnen de marketingafdeling van een bedrijf (JJ Marketing, in dit geval) kun je een stimulerende en dynamische ervaring verwachten. Hier is een hypothetisch voorbeeld van wat je kunt verwachten: Doorgroeimogelijkheden: Je krijgt de kans om je marketingvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren door praktische ervaring op te doen. Er zijn mogelijkheden voor training en workshops om je kennis uit te breiden. Het bedrijf biedt carrièrepaden en groeimogelijkheden voor getalenteerde en gemotiveerde individuen. Vaste baanmogelijkheden: Als je tijdens je studie bewijst dat je waarde toevoegt aan het team, zijn er mogelijkheden voor een vaste baan na het behalen van je diploma. Het bedrijf erkent en waardeert toewijding en groei, waardoor je in aanmerking komt voor permanente posities. Leuke projecten: Je wordt betrokken bij diverse marketingprojecten die je helpen praktische ervaring op te doen.

Wat ga je leren?

  • Adviseert over mediaproducten
  • B1-K1-W1 Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2 Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3 Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
  • Bereidt de mediaproductie voor
  • B1-K2-W1 Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2 Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3 Regelt de benodigde mensen en middelen
  • Coördineert de mediaproductie
  • B1-K3-W1 Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2 Coördineert de oplevering van de mediaproductie

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder