Retailmedewerker

Bouwmaat Ben jij ons nieuwe verkooptalent?

Als Verkoper zorg jij ervoor dat onze (vakkrant)artikelen commercieel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je onderhoudt en verzorgt de schappen en zorg ervoor dat de verkoopruimte, de zaagruimte en de verfmengbalie er altijd netjes bij liggen. Jij weet dat een representatieve vestiging direct bijdraagt aan het commerciƫle succes. Daarom zet jij de retouren, de overvoorraad en de ontvangen goederen meteen vakkundig op hun plek. Ook zorg je voor het verzamelen en klaarzetten van afhaal- en bezorgorders, voer je inventarisaties uit en scan je zo snel mogelijk de lege vakken. Jouw opgeruimde karakter komt ook goed van pas bij het helpen en wegwijs maken van klanten. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je klanten met het inladen van producten. Voor een tevreden klant steek jij met plezier de handen uit de mouwen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je houdt van aanpakken en bent makkelijk in de omgang. Daarnaast: - Je vindt bouwmaterialen leuk - Je maakt klanten blij - Je vindt het leuk om in een team te werken - Je werkt zorgvuldig

Wat biedt het bedrijf?

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeƫn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Bij goed functioneren is er zelfs kans op een vaste aanstelling bij Bouwmaat!

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder