Retailspecialist

Gamma Ben jij ons nieuwe verkooptalent?

Handgereedschap, tuin-, verf, verbouw- of constructieartikelen, jij vindt het geweldig om mensen te helpen hun klussen goed af te ronden! Jij komt daarvoor fluitend naar je werk, juist omdat je weet dat dankzij jou klanten verder geholpen worden én de bouwmarkt blijft draaien. Jij bent degene die die onze klanten adviseert en handige tips geeft bij het afronden van hun klus. Je staat onze klanten servicegericht, opgewekt en met een glimlach te woord. Je hebt de overtuiging dat iedere klant tevreden de winkel uit hoort te gaan, zodat ze graag bij jou in de bouwmarkt terugkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het volgende: - Herkennen zoekgedrag bij de klant en hier op een adequate manier op inspelen. - De klant op een vriendelijke wijze adviseren en voorzien van alle benodigde artikelen om de complete klus uit te voeren. - Voorraad bijhouden en de benodigde artikelen bestellen voor klanten. - Zorgen dat jouw afdeling aantrekkelijk en verzorgd wordt gepresenteerd. Ben je klantvriendelijk en heb je commercieel inzicht? Dan willen we graag weten wie jij bent. Wij vragen: - Enthousiasme voor werken in de bouwgerelateerde detailhandel. - Je vindt het leuk om een verkoopgesprek te voeren. - Een klantgerichte instelling met commercieel inzicht. - Je staat open om indien nodig je collega’s te assisteren.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Gamma maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij vinden collegialiteit en betrokkenheid erg belangrijk. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis Gamma Academy reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Bij goed functioneren is er zelfs kans op een vaste aanstelling bij Gamma!

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder