Ruimtelijk vormgever

Kaja Interieurs - Rijssen Interieurdesign

Samen kijken we naar jouw leerdoelen en hoe we deze kunnen bereiken. Wat wil jij concreet graag leren tijdens jouw stage? Daar willen wij je bij helpen. Wat ons betreft krijg je in ieder geval de kans om onderdeel uit te maken van het designteam en word je actief betrokken bij designvraagstukken vanuit de projectafdeling. Dat kan een heel klein ontwerp van een maatwerkmeubel zijn, maar je kunt ook betrokken worden bij grotere designprojecten of interieurconcepten voor onze professionele klanten. Je krijgt de vrijheid om je eigen stijl te ontdekken of te ontwikkelen én leert om binnen de kaders van een gewenste sfeer, stijl en budget te designen. Je steekt je handen graag creatief uit de mouwen en maakt van jouw stage een ervaring. Zo kom je praktijkervaring halen en een flinke dosis enthousiasme brengen. Hiernaast werk je samen met alle andere stagiaires en afstudeerders in het Kaja House of Students aan één masteropdracht als onderdeel van ons campusprogramma.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Jij loopt minimaal 20 weken stage. - Jij volgt een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van Interieurdesign of Interieurvormgeving. - Jij zit minimaal in het 2e jaar van je opleiding. - Jij bent een creatieve en leergierige stagiair(e). - Jij hebt een passie voor design en conceptontwikkeling. - Jij durft buiten de lijntjes te kleuren, maar weet wel precies en doelgericht te werken. - Jij hebt kennis van Vectorworks. - Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden. - Jij wilt meedoen in plaats van alleen meekijken of meelopen.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen het Kaja House of Students in Rijssen hebben wij een stageplek vrij voor een enthousiaste stagiair(e) die ons designteam komt versterken. Een StudentTalent met een passie voor interieur die serieus werk wil maken van zijn of haar toekomst. Een creatief denker, een praktische doener en een energieke doorzetter die als Interieurdesigner in spé praktijkervaring wil opdoen. Een talent die ervaring wil opdoen binnen een bijzonder creatief team, zijn/haar eigen stijl wil ontdekken en/of ontwikkelen, wil verrassen met originele ideeën en graag veel wil leren. Iets voor jou? Wij zijn Kaja. Aangenaam. We zijn onderdeel van Internationale Horecagroothandel HANOS, maar als bedrijf werken we volledig zelfstandig en onder eigen naam. We zijn een breed georiënteerd interieurbedrijf met focus op klanten in de horeca, zorg, onderwijs en leisure. Grote bekende namen, maar ook onbekende namen staan op onze internationale klantenlijst.

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk
  • Maakt een ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W1 Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving
  • P2-K1-W2 Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W3 Maakt ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W4 Visualiseert ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W5 Presenteert ruimtelijk ontwerp

lees verder