Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant 't Brodshoes Ondernemende en zelfstandig werkend Gastheer-gastvrouw gezocht!

Bij Brodshoes loop je mee in de dagelijkse gang van zaken. En dat zijn veel zaken. Je kunt meedraaien in het restaurant, van de voorbereiding tot het afsluiten en uiteraard het bedienen van de gast, of je bent onderdeel van het team dat een feest, receptie of diner verzorgd in één van onze zalen. Veelzijdig, veel te leren en dat met een lach; want werken in de horeca is leuk!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten een zelfstandige en open houding. Het is belangrijk dat je wilt leren van je collega's met ervaring en tegelijkertijd dat je ook zelf inzicht hebt of ontwikkeld in wat er moet gebeuren. Voeg er nog een dosis passie voor het vak aan toe en je bent helemaal geschikt voor Brodshoes!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een leuk, hecht en jong team waarmee we ontzettend veel werk verzetten. We zijn op zoek naar nieuwe smaakmakers, collega’s die het leuk vinden om in onze keuken, restaurant, bar, bij feesten of onze catering te werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder